dilluns, 31 de desembre del 2018

La felicitat avui en dia

Actualment i sobretot ara, que arriba nadal, es pot veure què ens aporta la felicitat i quins són els valors més importants de la societat. Sembla que el més valuós és allò material, tot el que podem comprar amb diners però això no és veritat.
El nadal pot ser una festa on la família es retroba i celebra l'amor que la lliga. En canvi, el que observem són milers i milers d'expectatives que hem de complir per ser acceptats; hem de fer un bon regal, preparar un bon sopar, reunir i felicitar fins i tot als que ens han ferit i acompanyar tot d'un somriure. El que penso és que tots aquests valors l'únic que fan és esclavitzar-nos perquè no representen el que volem expressar sinó el que la societat veu adequat.
No hem d'oblidar que qui es beneficia en realitat dels centenars de regals que comprem són les empreses que ens conviden a gastar i gastar.
Aquesta esclavització ens allunya de la veritable felicitat, ja que l'essencial és invisible als ulls, en la meva opinió. Les festes han de ser un moment on oblidem totes les preocupacions i ens reunim amb aquells a qui estimem de veritat, perquè mai se sap quan aquests moments de vertadera felicitat poden desaparèixer.
Resultat d'imatges de family arguing at dinner

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada